Hulp voor gedupeerden kinderopvangtoeslag affaire belastingdienst

Hulp voor gedupeerden kinderopvangtoeslag affaire Belastingdienst

 

Woont u in de gemeente Krimpen aan den IJssel en bent u een gedupeerde van de kinderopvangtoeslag affaire van de Belastingdienst? Dan is het belangrijk dat u zich meldt bij de belastingdienst. Voor hulp bij problemen kunt u contact opnemen met de KrimpenWijzer.

In de gemeente Krimpen aan den IJssel zijn er gezinnen getroffen door de toeslagenaffaire kinderopvang. Deze gezinnen zijn door de Belastingdienst onterecht beschuldigd van fraude met kinderopvangtoeslag. De fouten die de Belastingdienst gemaakt heeft worden onderzocht. Er komen vergoedingen voor gedupeerde ouders.

Denkt u dat u verkeerd behandeld bent door de Belastingdienst met de Kinderopvangtoeslag?

Is uw kinderopvangtoeslag stopgezet tussen 2005 en 2019 en weet u niet waarom? Het is belangrijk dat u zich meldt. Neem dan contact op met het Serviceteam gedupeerden kinderopvangtoeslag via de website van de Belastingdienst of bel 0800 - 235 8358 (gratis). Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.
Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst: https://services.belastingdienst.nl/toeslagen-herstel/

Meld bij het Serviceteam Gedupeerden Kinderopvangtoeslag dat:

  • u ongeveer hetzelfde als de ouders uit de CAF 11 zaak is overkomen;
  •  u wilt worden opgenomen op de lijst van zelfmelders. Ze vragen naar uw BSN-nummer (deze staat op uw identiteitsbewijs, paspoort of rijbewijs).

U ontvangt daarna een brief van de Belastingdienst. Het kan wel even duren voordat u bericht krijgt over het vervolg. Dat komt doordat deze processen veel tijd kosten.

De KrimpenWijzer kan u helpen bij de problemen die zijn ontstaan doordat de toeslag is stopgezet

Heeft u hulp nodig bij financiële problemen of sociale problemen dan kunt u contact opnemen met de KrimpenWijzer. KrimpenWijzer is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:30 - 17:00 uur via telefoonnummer 0180-517 590 of per e-mail via  info@krimpenwijzer.nl