Wat is er te doen voor jongeren?

Jongin is een online platform voor jongeren: een website waarop allerlei informatie staat die relevant is voor jongeren in de leeftijd van twaalf tot drieëntwintig jaar. Denk aan artikelen over school, studie, bijbaantjes of bijvoorbeeld liefde en relaties.

Het Jongin-forum is een belangrijk onderdeel van het platform. Hier praten jongeren met elkaar over onderwerpen uit het dagelijks leven. Over dingen die hen bezighouden; soms luchtig, soms persoonlijk en confronterend. Het forum is laagdrempelig, volledig anoniem en het wordt zeven dagen per week vooraf gemodereerd. Hier vinden jongeren een veilige online omgeving om openhartig van gedachten te wisselen.

Jongeren tot 24 jaar kunnen ook met vragen over geld, onderwijs, werk, vrijetijd gezondheid, drugs etc. terecht bij het Jongerenwerk Krimpen aan den IJssel. Zij denken met je mee en bepalen samen met jou wat je het beste kunt doen. Heb je meer hulp nodig ? Dan verwijzen zij je door naar de juiste instantie. Je kunt je vraag altijd stellen via de Whatsapp, sms, mail of telefonisch.