Senioren in beweging

Voor senioren zijn er diverse beweegactiviteiten in Krimpen aan den IJssel. Het seniorenplatform geeft jaarlijks een boekje uit met verschillende activiteiten. Ook het welzijnswerk van KrimpenWijzer organiseert sportieve activiteiten voor senioren. De folder met het zomerprogramma komt jaarlijks in de maand juni uit en hebben betrekking op de activiteiten in juli en augustus.

De folder met het zomerprogramma kan je ophalen bij de vrijwilligersbalie in het Gezondheidscentrum. Ook zijn exemplaren te vinden in de verschillende ontmoetingsruimtes van Qua Wonen, de Tuyter en digitaal op de website van KrimpenWijzer en het Seniorenplatform. Vragen over het zomerprogramma? Neem dan contact op met sociaal werker Ellen van Pelt 0645103327 of  Roos van Esch 0683692960

 

(misschien is er iemand die een schema kan maken van verschillende activiteiten in Krimpen. Zie de website van Culemborg. Culemborg heeft een overzicht van aanbieders van activiteiten opgenomen. De lijst is een 'groeilijst' en wordt continu actueel gehouden en aangevuld. Neem regelmatig een kijkje om op de hoogte te blijven van de meest actuele beweegactiviteiten in de stad.)