Op zoek naar een daginvulling of dagbesteding

Er is veel om aan mee te doen in Krimpen, daarover kan je ook informatie vinden onder de kopjes ‘waar kan ik mensen ontmoeten'  en ‘ik wil een activiteit doen’. Het combineren van verschillende activiteiten kan dan al leiden tot een behoorlijke daginvulling.

Heb je behoefte aan een meer gestructureerde dagbesteding, waarbij eventueel ook begeleiding plaatsvindt? Binnen Krimpen zijn daar ook voldoende mogelijkheden voor. Wil je daar meer over weten? Neem dan contact op met KrimpenWijzer.

Over een Krimpens Maatje: In Krimpen zien we steeds vaker een vraag naar een vrijwilliger voor mensen met een beperking of psychische klachten. Vaak gaat het om volwassenen die behoefte hebben aan vriendschappelijk contact in de vrije tijd, een maatje. Er zijn ook maatjes die samen met je op zoek gaan om je sociale netwerk uit te breiden, maatjes die mantelzorgers ondersteunen, maatjes die er willen zijn voor iemand die net een partner heeft verloren, een maatje voor een kind of jongere die wat extra aandacht nodig heeft. Er zijn maatjes die meelopen ter ondersteuning van een gezin en maatjes die taalcoaching geven. Wil je je aanmelden? Neem dan contact op met KrimpenWijzer. Staat jouw maatje er (nog) niet tussen? Meld je dan ook aan. De kans bestaat dat we toch iets voor je kunnen betekenen.