KIES training (Kind In EchtscheidingSituaties)

KIES training (Kind In EchtscheidingSituaties)

Kinderen In Echtscheiding situaties (KIES) voor kinderen van 8-12 jaar.

De letters van het woord KIES betekenen: Kinderen in echtscheiding situaties. Kies betekent ook dat kinderen mogen kiezen voor zichzelf en hun eigen gevoel. Het is een groepsprogramma van 8 bijeenkomsten met spel en creatieve werkvormen waar kinderen tussen 8 en 12 jaar kunnen vertellen, delen en leren beter om te gaan met de scheiding.

Bij een KIES groep is er ruimte voor het verhaal van de kinderen, hun vragen en hun zorgen. Door te ervaren dat ze niet de enige zijn met vergelijkbare gevoelens, vragen en zorgen, voelen kinderen zich gezien en gehoord en kunnen ze elkaar tips en adviezen geven. Door daarnaast te werken aan hoe je kunt vertellen over de dingen die lastig zijn en wat je kan helpen, ervaren kinderen meer hun eigen kracht en mogelijkheden.

 

 

Waar:

Locatie: Ontmoetingscentrum De Tuyter
Nachtegaalstraat 8
2922 VL Krimpen aan den IJssel


Toelichting Locatie:

Wanneer:

Toelichting dagen en tijden: De trainingsdata zijn : woensdag 2, 9, 16, 23 en 30 november en woensdag 7, 14 en 21 decemberDe training start bij voldoende aanmeldingen. De trainingen worden organiseert voor kinderen die woonachtig zijn in Krimpen a/d IJssel.

Kosten:

Er zijn geen kosten verbonden aan de training.

Inschrijving:

Aanmelden voor de training kan via het inschrijfformulier op deze website, via het e-mailadres trainingen@krimpenwijzer.nl of telefonisch 0180-517590. Na inschrijving ontvangt u een ontvangstbevestiging.

Doelgroep:

kinderen 8-12 jaar

Doelgroep toelichting:

Inschrijven