Cursussen & Bijeenkomsten

KOPP Doe-Praat groep Kinderen

KOPP Doe-Praat groep

Start: Nog onbekend Een lotgenotengroep voor kinderen van 8-12 jaar.
DoeWat! (Jongeren met een depressie) Kinderen

DoeWat! (Jongeren met een depressie)

Start: Nog onbekend Iedere dag zijn er wel zaken in het leven die er voor kunnen zorgen dat je fysiek of mentaal ontregeld wordt. Niet iedereen is in staat om zelf een balans te vinden in wat goed of slecht is en wat helpendevoor je kan zijn. Wij bieden door middel van deze training ondersteuning en begeleiding in dit proces zodat je zelf, wanneer dat nodig is, weer makkelijker beslissingen en keuzes kunt maken.
Piep zei de muis 4-8 jaar voor kinderen die extra steun nodig hebben Kinderen

Piep zei de muis 4-8 jaar voor kinderen die extra steun nodig hebben

Start: Nog onbekend Voor kinderen van 4 tot 8 jaar, die extra steun nodig hebben omdat ze thuis of in hun directe omgeving veel meemaken op het gebied van stress en spanningen.Daarnaast zijn er ouderbijeenkomsten.
Meer leren durven (Vriendentraining) 12-16 jaar Kinderen

Meer leren durven (Vriendentraining) 12-16 jaar

Start: Nog onbekend Meer leren durven- Vriendentraining- voor jongeren van 12-16 jaar. Iedereen heeft wel eens te maken met situaties waarbij je zenuwachtig bent om bijvoorbeeld een gesprek te starten met iemand, je last hebt van piekermomenten en hoofdpijn of gewoon angst bent dat je je examen niet zult halen. Het is een opluchting als deze momenten voorbij zijn, zodat je weer lekker verder kunt met de dagelijkse dingen. Er zijn echter jongeren bij zie deze momenten het dagelijks leven beïnvloeden; hierdoor zitten zij vaak slechter in hun vel en presteren minder goed op school.
Brusjestraining Kinderen

Brusjestraining

Start: Nog onbekend Voor broers en zussen van kinderen met autisme organiseren we een Brusjestraining.
Je Bibbers de Baas Kinderen

Je Bibbers de Baas

Start: Nog onbekend De training Je Bibbers de Baas is voor kinderen die vaak zenuwachtig zijn ,bijvoorbeeld voor een toets, of onzeker zijn over zichzelf. Deze training is om kinderen te helpen om hun faalangst te verminderen.
Weerbaarheidstraining voor jongens van 12 tot 17 jaar Kinderen

Weerbaarheidstraining voor jongens van 12 tot 17 jaar

Start: Nog onbekend Weerbaarheidtraining voor jongens van 12 tot 17 jaar. Wie ben ik ? Dat is een vraag die jongeren zichzelf vaak afvragen, maar moeilijk kunnen verwoorden.
Training Sociale Vaardigheden (SOVA) voor kinderen 10-12 jaar Kinderen

Training Sociale Vaardigheden (SOVA) voor kinderen 10-12 jaar

Start: Nog onbekend De SOVA training is een training voor kinderen die het moeilijk vinden om hun sociale vaardigheden te gebruiken.
Weerbaarheidstraining voor kinderen van de basisschool Kinderen

Weerbaarheidstraining voor kinderen van de basisschool

Start: Nog onbekend De weerbaarheidstraining is een training voor kinderen die onzeker zijn, het gevoel hebben er niet bij te horen, gepest worden, zich niet begrepen voelen door anderen.