Autisme Ontmoetingsplek bijeenkomst 19 november

Autisme ontmoetingsplek
Gastspreker: Peter van Dijk
Ruimte: Het Facet, Patrijzenstraat 63
2922 GR Krimpen aan den IJssel
Tijd: 19:00 – 21:30
Datum: 19 november 2019

Het thema van de avond zal zijn: camoufleren van autisme en autisme in alledaagse omgang. Gastspreker op de avond zal zijn Peter van Dijk! De bijeenkomst is van 19:30 tot 21:15 waarbij Peter van Dijk voor de pauze zal ingaan op het camoufleren van autisme en na de pauze de alledaagse omgang zal belichten.

Veel mensen met autisme voelen zich niet veilig genoeg om te laten zien wie ze zijn en proberen hun autisme te camoufleren. Zelf heeft Peter van Dijk op een gegeven moment de keuze gemaakt om dat veel minder te doen. Vanavond geeft hij uitleg waarom. Er is genoeg gelegenheid voor iedereen om vragen te stellen. Vooraf is er een moment voor koffie en thee en na afloop is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan! Aanmelden voor de avond kan via jornjansen@krimpenwijzer.nl

Op 26 november is er een verdiepingsbijeenkomst gepland rond dit thema :

Gastspreker: Peter van Dijk
Gespreksleider: Jorn Jansen
Ruimte: Het Facet, Patrijzenstraat 63
2922 GR Krimpen aan den IJssel
Tijd: 19:00 – 21:30
Datum: 26 november 2019

In navolging op de editie van de autisme ontmoetingsplek van 19 november zal er op 26 november een verdiepingsbijeenkomst worden georganiseerd waarin gedachten- ervaring uitwisseling centraal staat over de besproken thema’s. Na afloop van de bijeenkomst van de autisme ontmoetingsplek zullen de bezoekers verdiepingsvragen meekrijgen ter voorbereiding op de verdiepingsbijeenkomst. Op de avond zelf zullen de deelnemers met behulp van gespreksleider Jorn Jansen in gesprek gaan om elkaar uit te dagen en tot verdieping te komen. Aanmelden voor de avond kan na afloop van bijeenkomst op 19 november of anders via jornjansen@krimpenwijzer.nl .

 

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht